tiistaina, tammikuuta 31, 2006

Huomio Keski-Suomen neulemaakarit!

Kurkistelin Piikun sivuille ja luonnollisesti rupesin tahtomaan kaikkea, mitä siellä oli myynnissä. Postikulut ovat kuitenkin aika korkeat. Ainakaan hahtuvakiekot itsessään eivät sitten olekaan kovin kalliita siihen nähden, miten laadukkaita ja kauniin värisiä ovat. Löytäisinkös nyt jonkun, joka olisi halukas a) tilaamaan yhteistä pakettia tai b) käymään kehräämöllä? Mulla ei siis ole autoa tai edes ajokorttia, mutta olen kyllä halukas maksamaan bensakuluja, jos sopiva kimppakyyti löytyy.

Korostetaan nyt sitten vielä erikseen, että VASTA LANKAHAMSTERIKUUKAUDEN JÄLKEEN eli aikaisintaan maaliskuussa. :D Muokkaankin saman tien tämän näkymään ensimmäisenä viestinä maaliskuun ensimmäiseen päivään asti

8 Comments:

At 6:04 ip., Blogger Taija said...

Heips,
Tulin vaan kertomaan mistä sen seepran (mitä siis blogissani väsäilen) ohjeet on, eli ohje on Suuri Käsityölehti 11-12/2005. Siitä pitäisi isona tulla n.30 cm korkea pehmolelu, nyt siis seepra rukka on vielä palasina, mutta kovaa vauhtia koetan sitä saada yhdeksi palaksi :). Alkuperäisessä mallissa on tehdy raidoitus kahdella eri langalla, mutta minähän en moista jaksanut nysvätä, vaan neuloin suoraan Novitan moniraidalla!

Munkin pitäisi liittyä olympialaisiin... mutta en kyllä ikinä saisi aikaiseksi villapaitaa! (tähän sellainen palvova hymiöäijä) Mä ajattelin jotain paaaaaaljon pienempää.

 
At 8:17 ip., Blogger koukuttaja said...

Kiva kun kävit vinkkaamassa, tasajora! Täytyykin vahtia huutonettiä ja muita sopivia tahoja tuon lehden varalta, kun kaupasta sitä ei varmaan enää saa. Ei sillä, että tarvitsisin pehmoleluja, mutta kun se oli niin kivan näköinen, niin voisin vaikka jollekin lahjaksi koittaa tehdä. Ja tuosta olympialaisurakasta sen verran, että musta saattaa _nyt_ tuntua, että kyyyyllähän sitä nyt yhden paidan äkkiä neulasee, mutta voi olla, että kärvistelen sen kanssa vielä juhannuksenakin. Sitäpaitsi mulla on tänään ollut bad knitting day.

 
At 9:05 ip., Blogger ews said...

Fins rule!

 
At 9:14 ip., Blogger koukuttaja said...

o_O True!

 
At 10:18 ip., Anonymous pau said...

Jos joku yhteistilaus Jyväskylästä lähtee, niin pari hahtuvakiekkoa mielisin. Eikö niitä saa mistään täällä kaupungissa?

 
At 8:42 ap., Blogger koukuttaja said...

Saahan niitä, ainakin Pikkulinna myy Piikun hahtuvia ja Popperissa on luonnonvärisiä hahtuvia myös jonkin verran. Sitten on ainakin Jyväskeskuksen Junior, josta saa luonnonvalkoista Ruskovillan hahtuvaa. Mä olen niin rakastunut noihin Piikun hahtuvien väreihin, että haluan niitä ja Pikkulinnasta ostaessa ovat tuplahintaisia siihen verrattuna, mitä tuolla Piikun sivuilla kerrotaan. Laitatko mulle vaikka sähköpostilla (mai ät iki.fi) yhteystietojasi ja mitä hahtuvaa haluaisit. Ennestään tuntemattomien tilaajien kohdalla teen varmaankin niin, että pyydän tilisiirron ennen kuin itse maksan tilauksen.

 
At 12:24 ip., Blogger koukuttaja said...

Kiitoksia pau mailista, pidän sut mielessäni, kunhan tilailen. Samoja kiekkoja itsekin olen ajatellut hankkia :D

 
At 3:19 ip., Blogger Villapallo said...

Täällä olisi myös yksi joka voisi osallistua yhteistilaukseen:-)

 

Lähetä kommentti

<< Home